Национално външно оценяване - 7 клас

                                                                              Успех на НВО – 2020 !

     И тази година Частно основно училище „Св. Климент Охридски“ с радост съобщава, че седмокласниците ни се представиха отлично на националното външно оценяване и по математика, и по български език!
По български език и литература процентите за децата от нашето училище са отново страхотни – 82,88; за областта са 63,75%, а за цялата страна са 51,06%.
     Резултатите по математика са изключително високи – 84,78% за децата от нашето училище, докато в областта процентът е 48,09%, а в страната – 36,33%.
     Браво, деца! Браво, скъпи колеги-преподаватели!
     Макар класовете ни да са малки, всяка година имаме повод да се гордеем, че успяваме да възпитаме знаещи, мислещи и успешни деца.
     Тази година четирима наши възпитаници са приети в Американския колеж, а останалите – на базата на отличното им представяне на националното външно оценяване, имат завидното „затруднение“ да изберат в коя гимназия да продължат образованието си.
    С искрена любов и привързаност пожелаваме на всичките ни седмокласници да бъдат здрави, все така успешни и да не забравят, че най-трудно се става добър и стойностен, мислещ и отговорен човек!

 На добър час!

 

 

ул. „Лъчезар Станчев“ №11

тел: 02/868 81 91

email: school@saintkliment.com

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2019