Карате

Тренировките по карате се провеждат след учебните часове във вторник и четвъртък и дават възможност на децата за допълнителна физическа активност. Карате отговаря напълно на нуждите на децата да изразходват кипящата си енергия по креативен начин, учейки се на дисциплина и уважение. Карате развива тяхната сила и гъвкавост, докато децата се забавляват.

График на тренировките по Карате за учебната 2020/2021г. :

Вторник и четвъртък от 16:30 ч. до 17:30 ч.

Инструктор: Лъчезар Цветков

Здравейте!

 

Aз съм Лъчезар Цветков. Тренирам Карате-до от 1995 г. Това е моят живот. Имам втори дан Годжу-рю и съм дипломиран спортен треньор. За 2020 г. съм отличен като треньор на годината от министерството на младежта и спорта, а моят състезател, Саня Петкова, е спортист на годината до 18 г. Дълги години се състезавах и съм спечелил множество медали от национални първенства и различни турнири.

 

Доджото, което ръководя е ориентирано изключително към работа с деца и състезателна дейност, с множество групи разделени по възраст и степен на владеене. Под мое ръководство в последните години, карате клуб „Ронин 11“ неизменно е част от петте най-добри клуба в България, с много национални шампиони и членове на националния отбор.

 

Очакваме ви! Станете част от най-добрия клуб по карате за деца!

 

ул. „Лъчезар Станчев“ №11

тел: 02/868 81 91

email: school@saintkliment.com

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021