Карате

Aз съм Лъчезар Цветков. Тренирам Карате-до от 1995 г. Това е моят живот. Имам втори дан Годжу-рю и съм дипломиран спортен треньор. За 2020г. съм отличен като треньор на годината от министерството на младежта и спорта, а моят състезател Саня Петкова е спортист на годината до 18г. Дълги години се състезавах и съм спечелил множество медали от национални първенства и различни турнири.

 

Доджото, което ръководя е ориентирано изключително към работа с деца и състезателна дейност, с множество групи разделени по възраст и степен на владеене.

 

Под мое ръководство в последните години, карате клуб „Ронин 11“ неизменно е част от петте най-добри клуба в България, с много национални шампиони и членове на националния отбор.

 

Клубът може да се похвали с Радослав Вакарелов – Европейски Шампион, като в цялата история на българското карате, състезателите постигнали такъв успех се броят на пръстите на едната ръка.

Също така имаме медали от Балкански първенства, Световни лиги, Световни и Европейски първенства по стил, а медалите от международни турнири са неизброими!

Тренировки по карате за деца в ЧОУ „Св. Климент Охридски” се провеждат от 2009 г. Всяка следваща година групата по карате за деца в това училище става все по-голяма. Политиката на това училище спомага за развитието на всички спортове и извънкласни дейности, практикувани в него.

Очакваме ви! Станете част от най-добрия клуб по карате за деца!

 

ул. „Лъчезар Станчев“ №11

тел: 02/868 81 91

email: school@saintkliment.com

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021