Йога за деца

Йога за деца е предназначена да стимулира слабите зони в опорно-двигателния апарат на децата, както и да стимулира тимусната жлеза, която управлява растежа на тялото и имунната система.  Йога позите подобряват физическото здраве. 

Практиката е представена под формата на игра, така че на децата да им е интересно и  посредством различни занимания да подобряват своето внимание, координация и концентрация,  което ще им е от полза в училище и в живота.

Инструктор: Иван Стоименов

След години работа като професионален колоездач, през 2007 година Иван става учител по сноуборд. Именно тогава се обаждат старите травми от колоезденето и йога се явява спасението, благодарение на което той успява да избегне три операции на коленете и кръста. От тогава йога става неизменна част от живота му, вече близо 13 години. Обучавал се е в различни курсове по хатха йога при доказани преподаватели като Даниел Петров – трикратен световен шампион по йога и Ани Павлова, която е сертифициран преподавател в традицията на Сатянанда Йога и дипломирана в Йога университета в щата Бихар, Индия. Изучавал е техниките на Крия Йога при Шибенду Лахири, както и Кундалини вече дълги години при йога учителя Никола Змияров.

 

ул. „Лъчезар Станчев“ №11

тел: 02/868 81 91

email: school@saintkliment.com

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021