News

Здравейте! Искам да споделя с вас успехa на моя син и ваш бивш ученик Мартин Максимов. Само преди месец се дипломира като магистър по финанси в Hult Business school – Бостън!


Здравейте!
Искам да споделя с вас успехa на моя син и ваш бивш ученик Мартин Максимов.
Само преди месец се дипломира като магистър по финанси в Hult Business school – Бостън! Завърши с пълен отличен и почести единствен българин от само 56 финансисти от 100 националности студенти! Изживяването и за нас, и за него по време на церемонията по дипломирането беше невероятна! И дори на този важен ден за него той не ви забрави. За пореден път ви благодари и за пореден път каза, че в основата на неговият успех стоят годините прекарани в ЧОУ „Св. Климент Охридски”! Благодарим ви, хора! Вие дадохте едни от най-важните уроци на детето ми! Изградихте толкова много качества в него! Вие сте училище за лидери, за звезди!
Благодаря на Госпожа Логофетова за подкрепата, която ни даде в онези години! Тя е един голям Човек, който дава толкова много любов на децата! Тя ги учи да бъдат хора! Благодаря на батеПетьо! Той винаги ще остане светла личност за нас! Благодаря му за грижите, които полагаше за Марти! Смело мога да кажа, че най-спокойните ми години за Марти бяха докато той беше във Вашето училище!
Благодаря на всички учители, които са работили с него и са му дали нещо от себе си, да бъде Мартин това, което е! Само две седмици след дипломирането си той получи покана за асистентска позиция на един от най- добрите професори по финанси в света! Това беше голяма чест и отговорност! От няколко дни вече е част от академичния състав на университета!
Разказах ви всичко това с огромна признателност към вас! Важно е човек да помни откъде е тръгнал! Дълбок поклон от цялото ни семейство! Обичаме ви много!

Цецка Върбанова, майка на Мартин