Арт клуб

Заниманията на арт клуба се провеждат след учебно време и предоставят на децата възможност за творчески завършек на деня. Подходящи са за деца от предучилищна група до четвърти клас.

Нашата цел:

Вярваме че децата притежават неограничен потенциал и креативност. Основахме Арт клуба с цел да стимулираме малчуганите, да развият въображението, сръчността си и да повярват в артистичните си заложби. Занятията по приложни изкуства ще им помогнат да разпуснат след края на учебния ден, да се позабавляват и да се развиват в това, което наистина харесват и им носи удоволствие.

Щастливите лица на децата и прекрасните неща, който са създали с ръчичките си са доказателство, че мисията ни е изпълнена и заедно се радваме на постигнатите резултати.

Какво ще научат децата ви:

  • Да развиват фантазията си;
  • Да реализират идеите си, запознавайки се с различни техники и материали;
  • Да работят в екип, като си помагат един на друг.

Едно дете ми сподели веднъж: „Мама ще се зарадва много, като види колко много съм се постарал“, въпреки че е от най-малките, беше вложил цялото си старание и беше направил фантастична елхичка. Друго дете от клуба, дойде при мен и ми каза „Чорапеното чудовище, което направих, ми стана най-любимата играчка“. Това ме кара да се чувствам наистина фантастично и удовлетворена от това, с което се занимавам. Тези моменти не могат да се опишат с думи. Вярвам, че и родителите са се почувствали толкова горди.

Заниманията се провеждат в понеделник и сряда от 16:30 до 17:30

 

ул. „Лъчезар Станчев“ №11

тел: 02/868 81 91

email: school@saintkliment.com

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021

ЧОУ "Св. Климент Охридски" 2021